Giacomo Perticara


Interieurfotograaf Eindhoven 

 Ik streef ernaar om mijn passie & emotie te brengen in elke foto dat ik maak.

Het creëren van impactvolle high-end fotografie is altijd de doelstelling voor mij

Interieurfotograaf

Interieurfotografie met een verhalende focus

Het fotograferen van een project is een van de belangrijkste investeringen dat een ontwerper voor zijn bedrijf kan doen. Je wilt natuurlijk dat de interieur foto’s zo goed mogelijk zijn om je talent te laten zien en de aandacht van redacteuren en potentiële klanten te trekken.

Als interieurfotograaf in regio Eindhoven maak ik aantrekkelijke foto’s met natuurlijke weergave voor veeleisende klanten op het gebied van architectuur, interieurontwerp en decoratie.

Ik maak gebruik van zoveel mogelijk natuurlijk licht en bespreek samen met de klant wanneer dit het beste valt. Vertragen, observeren en kijken naar het licht is een heel groot onderdeel van mijn interieurfotografie.

Het eindresultaat: nauwkeurige, natuurlijke beelden, met een verhalende focus – foto’s die niet alleen omgevingen vastleggen, maar ook de manier waarop we erin leven en werken.


Interieurfotografie diensten - regio Eindhoven

interieurfotograaf
Bedrijfsfotografie
Foto voor verkoop
Foto's voor verkoop
Interieurdesign
Foto's voor architecten en interieurdesigners

Wat houdt interieurfotografie in?

Bij interieurfotografie wordt het interieur van diverse soorten gebouwen vastgelegd. Hierbij kun je denken aan panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Echter kun je als interieurontwerper ook bij mij terecht. Het is mijn doel om nauwkeurige en natuurlijke beelden te maken. Dit met een verhalende focus – foto’s die niet alleen omgevingen vastleggen, maar ook de manier waarop we erin leven en werken.

Interieurfotografie kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. De voornaamste redenen van interieur fotografie zijn portfolio, folders, websites en overige reclame uitingen. Maar ook als jij jouw huis wilt verkopen is interieur fotografie een goede optie. De potentiële koper ziet een weergave van jouw huis waar het gevoel en de sfeer van de woning ook in meegenomen wordt.

Voorbereiding is essentieel

Om een zo goed mogelijke resultaat te kunnen bieden, plan ik altijd zoveel mogelijk vooruit. Via open communicatie is het belangrijk voor mij als interieurfotograaf om voorbereid aan de slag te kunnen. Zodat ik:

– Exact weet welke ruimtes er gefotografeerd moeten worden.
– Op welke moment van de dag licht het mooist valt.
– Wat het verhaal achter een project is.
– Welk gevoel er over gebracht moet worden.

 
 

Enkele interieurfotografie projecten

Iets op de planning of vragen? Ik denk graag met je mee.

Contact

Overige diensten naast interieurfotografie in regio Eindhoven

Naast interieurfotografie in regio Eindhoven ben je bij mij ook aan het juiste adres voor automotive– & foodfotografie. Ook hierbij is het mijn doel om het onderwerp vast te leggen op een manier die spreekt én kenmerken de foto’s zich wederom door mijn werkwijze waarbij ik gebruik maak van natuurlijk & studio licht.

Daarnaast bied ik ook fotografie workshops aan. Ik help jou om te leren hoe je goede interieurfoto’s maakt én leer ik jou deze specifieke manier van fotografie eigen te maken. Je kunt bij mij kiezen uit twee verschillende workshops.