Giacomo Perticara


Food fotograaf 

Elk gerecht met liefde & passie gefotografeerd

Het creëren van impactvolle high-end fotografie is altijd de doelstelling voor mij

Product fotografie

Food fotografie

Als foodfotograaf en stylist en een groot foodliefhebber laat ik jouw eten/product graag in het beste licht schijnen. Ik gebruik natuurlijk & studio licht om de schoonheid van eten op een organische, rustieke en eigentijdse manier te laten zien.

Bij foodfotografie oftewel culinaire fotografie moeten de kleuren en ingrediënten eruit zien zoals ze smaken. Alleen zo kun je met foodfoto’s mensen verleiden. Professionele foodfotografie kan hen alvast een voorproefje geven zodat ze alvast uitkijken naar hun eerste hap of slok.

Als je foto’s nodig hebt waar men van gaat watertanden, die mijn liefde en zorg voor elk detail weerspiegelen voor je website, blog of andere publicatie, dan help ik je graag verder.


Wat is culinaire oftewel food fotografie?

food fotografie oftewel culinaire fotografie is een gebied van fotografie waar voeding wordt gefotografeerd als het belangrijkste onderwerp voor stilstaande beelden. Een subset van commerciële fotografie, de afbeeldingen worden vervolgens gebruikt in productverpakkingen, kookboeken, billboards, marketingmateriaal en meer.

Food fotografie

Voor alle bedrijven die zich willen onderscheiden van zijn concurrenten. Of een merk dat zijn product zo smakelijk mogelijk wil vertonen. Met professionele food fotografie geef je het juiste gevoel.

Workshops

Wil je de basics leren van fotografie & styling? Zodat je hiermee zelf aan de slag kan? Op aanvraag ik diverse workshops aanbieden op elk niveau.

Food styling

Met eigen collectie props, ondergronden & belichting, zorgen we voor de juiste sfeer. De textuur van een versgebakken taart, passie van de kok & verse ingrediënten moet je kunnen proeven via de foto!

Enkele samenwerkingen

Lonka
Daelmans
Cereal
Godfried de Vocht

HUNGRY FOR MORE? Klik hier voor meer food fotografie foto's

Food fotografie portfolio

Of lees enkele van mijn tips als je zelf aan de slag wilt: